mei 11, 2328 dagen ago

Maarten blijft bergkoning in Giro

Maarten blijft bergkoning in Giro

Maarten heeft de bergtrui na de 2e etappe steviger om zijn schouders. Meteen uit het vertrek demarreerde hij en kreeg de ruimte van het peloton. De kopgroep van 5 hield lang stand maar op 7km werden ze teruggepakt door het peloton. Maar Maarten had inmiddels alle bergpunten weer gepakt.

Marcel Kittel wist weer te winnen in de sprint. Morgen is er een rustdag.

Mooie dag weer…. Die trui gaat mee naar Italie en ik mag hem daarna nog een paar dagen dragen :-) Mijn missie voor de eerste dagen heb ik gehaald. En blij ben ik dat we weer naar mooi weer kunnen uitkijken. Morgen op het vliegtuig naar Bari. Ik zal wat foto’s maken.

Share "Maarten blijft bergkoning in Giro" via

1 Readers Commented

Add a comment
  1. 13 mei, 2014
    Je was als mountainbiker al een topper. De 2e en 3e etappe waren mooi om te zien. Succes kan helaas niet alle etappes zien . Beantwoorden

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...