jun 24, 3012 dagen ago

Maarten 9e in NK wegwedstrijd

Maarten 9e in NK wegwedstrijd

Een zwaar parcours, harde wind en de hele dag regen. Dat waren de ingrediënten van de dag tijdens het NK weg. De rit over 228 km werd een ware veldslag. Alleen de allersterkste renners bleven over. Waaronder Maarten. Hij finishte als 9e en liet zien klaar te zijn voor de tour, die aanstaande zaterdag begint.

Één renner stak er met kop en schouders boven uit, dat was Nikki Terpstra. Hij mag het komende jaar de rood wit blauwe trui dragen. Lars Boom werd 2e. Bert Jan Lindeman finishte als 3e.

Share "Maarten 9e in NK wegwedstrijd" via

1 Readers Commented

Add a comment
  1. 25 juni, 2012
    BIKKEL! Beantwoorden

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...