aug 5, 2605 dagen ago

Maarten 36e in ronde van Denemarken

Maarten 36e in ronde van Denemarken

Wilco Kelderman heeft de Ronde van Denemarken op zijn naam geschreven. De renner van Belkin, die in de tijdrit van zaterdag zijn slag sloeg, zag zijn leidende positie in de zesde en laatste etappe niet meer in gevaar komen.

Maarten is de ronde van Denemarken gefinisht als 36e. In de slotrit werd er nog gesprint om de dagzege. De winst ging naar Mark Cavendish.

Share "Maarten 36e in ronde van Denemarken" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...