mei 24, 1954 dagen ago

Maarten 23e in tijdrit

Maarten 23e in tijdrit

Alberto Contador heeft de leiderstrui in de Giro d’Italia heroverd op Fabio Aru. De Spanjaard van Tinkoff-Saxo was in de veertiende etappe, een individuele tijdrit over 59,4 kilometer van Treviso naar Valdobbiadene, in 1.18.06 veruit de snelste van de klassementsrenners.

Maarten reed een verdienstelijke tijdrit en finishte als 28e.

Goh wat fijn om weer eens mee te doen in een tijdrit. Het bewijs dat innovatie iets oplevert. Onze nieuwe fiets is heel fijn om op te rijden. Trappen blijft maar nu heeft het ook echt zin om dat trapje meer te doen. Ik ben blij met mn 28e plek, en weet meteen waar ik nog kan verbeteren. Dat biedt perspectief voor de komende tijdritten. Ik ga er weer eens voor

Share "Maarten 23e in tijdrit" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...