apr 1, 3096 dagen ago

Maarten 200 km in de aanval

Maarten 200 km in de aanval

De vernieuwde Ronde van Vlaanderen begon met Maarten in de kopgroep van de dag goed voor het Rabo ProTeam. Maarten reed maar liefst 200km op kop en werd op ongeveer 40km voor de meet opgeraapt door het peloton. Hier zijn reactie:

Het ging beter dan ik had verwacht. Gisteren had ik nog zo veel last van m’n verkoudheid dat ik niet eens wist hoe ik moest starten. Was ook blij dat ik in die groep zat; dat was m’n redding; zo kon ik redelijk relaxed rondrijden.

In de finale reden Filippo Pozzato, Alessandro Ballan en Tom Boonen weg. Zij werden niet meer bijgehaald. Boonen won vervolgens de sprint. Matti Breschel kwam als 9e over de meet en was daarmee de beste Rabo coureur.

Share "Maarten 200 km in de aanval" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...