apr 1, 3017 dagen ago

Maarten 200 km in de aanval

Maarten 200 km in de aanval

De vernieuwde Ronde van Vlaanderen begon met Maarten in de kopgroep van de dag goed voor het Rabo ProTeam. Maarten reed maar liefst 200km op kop en werd op ongeveer 40km voor de meet opgeraapt door het peloton. Hier zijn reactie:

Het ging beter dan ik had verwacht. Gisteren had ik nog zo veel last van m’n verkoudheid dat ik niet eens wist hoe ik moest starten. Was ook blij dat ik in die groep zat; dat was m’n redding; zo kon ik redelijk relaxed rondrijden.

In de finale reden Filippo Pozzato, Alessandro Ballan en Tom Boonen weg. Zij werden niet meer bijgehaald. Boonen won vervolgens de sprint. Matti Breschel kwam als 9e over de meet en was daarmee de beste Rabo coureur.

Share "Maarten 200 km in de aanval" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1465 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1477 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1478 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...