apr 7, 2727 dagen ago

Maarten 18e in Parijs Roubaix!

Maarten 18e in Parijs Roubaix!

Fabian Cancellara heeft na 2006 en 2010 voor de derde keer Parijs-Roubaix gewonnen. De Zwitser van RadioShack, vorige week ook al de beste in de Ronde van Vlaanderen, bleef op het Velodrome in Roubaix de Belg Sep Vanmarcke van Blanco voor in de sprint.

Maarten reed een sterke race. Nadat hij het diverse keren probeerde op zo’n 100km van de streep reed hij met een elitegroep naar de streep. Hij werd verdienstelijk 18e.

Share "Maarten 18e in Parijs Roubaix!" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...