mrt 23, 2300 dagen ago

Langste vluchtpoging van Maarten ooit

Langste vluchtpoging van Maarten ooit

Maarten kende een super dag vandaag in de 105de editie van Milaan San Remo. Al na 4,5km reed hij weg met 6 metgezellen en maakte vervolgens een van zijn langste vluchtpoging ooit. Hij werd na 270km pas weer gegrepen door Vicenzo Nibali. 10km later werd hij teruggepakt van het zwaar uitgedunde peloton.

Alexander Kristoff won de 105de editie van Milaan-Sanremo. De Noor van Katjoesja bleef in de 294 kilometer lange wedstrijd Fabian Cancellara en Ben Swift ruim voor in de eindsprint. Maarten finishte uiteindelijk als 41e.

Ik voelde me al de hele week echt goed en dat kwam er vandaag uit. Echt mooi en wat een aanmoedigingen op twitter! Echt heel gaaf!

Luister naar het mooie interview van de NOS na de koers met Maarten en medevluchter Marc de Maar.

Share "Langste vluchtpoging van Maarten ooit" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1469 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1481 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1482 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...