mrt 23, 2374 dagen ago

Langste vluchtpoging van Maarten ooit

Langste vluchtpoging van Maarten ooit

Maarten kende een super dag vandaag in de 105de editie van Milaan San Remo. Al na 4,5km reed hij weg met 6 metgezellen en maakte vervolgens een van zijn langste vluchtpoging ooit. Hij werd na 270km pas weer gegrepen door Vicenzo Nibali. 10km later werd hij teruggepakt van het zwaar uitgedunde peloton.

Alexander Kristoff won de 105de editie van Milaan-Sanremo. De Noor van Katjoesja bleef in de 294 kilometer lange wedstrijd Fabian Cancellara en Ben Swift ruim voor in de eindsprint. Maarten finishte uiteindelijk als 41e.

Ik voelde me al de hele week echt goed en dat kwam er vandaag uit. Echt mooi en wat een aanmoedigingen op twitter! Echt heel gaaf!

Luister naar het mooie interview van de NOS na de koers met Maarten en medevluchter Marc de Maar.

Share "Langste vluchtpoging van Maarten ooit" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...