jun 16, 1590 dagen ago

Laatste proloog…

Laatste proloog…

Jos van Emden heeft zijn eerste zege van 2016 op zak. De tijdrijder van Lotto-Jumbo was de snelste in de proloog van de Ster ZLM Toer. Van Emden legde de 6,4 kilometer door Goes drie seconden sneller af dan Taylor Phinney: 7.23 om 7.26.

Maarten reed zijn allerlaatste proloog naar een 26e tijd.

Vandaag mn laatste proloog. Dit voelt als een raar bericht om te schrijven. Mijn laatste tijdrit als prof en mn laatste wedstrijd is begonnen. Ik zit nog zo met mijn hoofd in het wielrennen dat ik het nog niet kan bevatten. En toch gaat het gewoon zondag al zo zijn… Mooi dat we op deze manier beginnen en dat Jos wint. En meteen een mooie marge pakt om morgen te verdedigen. Wordt een mooie afsluiter.

Share "Laatste proloog…" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 100 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1574 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1586 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...