apr 10, 1626 dagen ago

Laatste keer Parijs-Roubaix

Laatste keer Parijs-Roubaix

Mathew Hayman heeft tot zijn eigen verbazing de 114de editie van Parijs-Roubaix gewonnen.

De Australiër van Orica leek kansloos toen hij met topfavorieten als Sep Vanmarcke, Ian Stannard, Edvald Boasson Hagen en viervoudig winnaar Tom Boonen het Velodrôme opdraaide, maar verraste ze allemaal in de eindsprint.

Voor Maarten was het een speciale dag, zijn allerlaatste Parijs-Roubaix. Hij reed volledig in dienst voor Vanmarcke en finishte uiteindelijk zelf ook sterk als 27e.

Met een glimlach op mijn gezicht heb ik alle pijn en kasseien opgevat vandaag. Zo veel mogelijk over de stenen gereden en de lekke band als zegen gezien. Anders is deze koers iets minder een hel… Het was een hel. Ik heb onwijs afgezien en er enorm van genoten. En bij de finish in de armen van mijn schatten kunnen vallen was het summum.

Share "Laatste keer Parijs-Roubaix" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1556 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...