apr 10, 1547 dagen ago

Laatste keer Parijs-Roubaix

Laatste keer Parijs-Roubaix

Mathew Hayman heeft tot zijn eigen verbazing de 114de editie van Parijs-Roubaix gewonnen.

De Australiër van Orica leek kansloos toen hij met topfavorieten als Sep Vanmarcke, Ian Stannard, Edvald Boasson Hagen en viervoudig winnaar Tom Boonen het Velodrôme opdraaide, maar verraste ze allemaal in de eindsprint.

Voor Maarten was het een speciale dag, zijn allerlaatste Parijs-Roubaix. Hij reed volledig in dienst voor Vanmarcke en finishte uiteindelijk zelf ook sterk als 27e.

Met een glimlach op mijn gezicht heb ik alle pijn en kasseien opgevat vandaag. Zo veel mogelijk over de stenen gereden en de lekke band als zegen gezien. Anders is deze koers iets minder een hel… Het was een hel. Ik heb onwijs afgezien en er enorm van genoten. En bij de finish in de armen van mijn schatten kunnen vallen was het summum.

Share "Laatste keer Parijs-Roubaix" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1465 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1477 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1478 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...