jun 1, 2308 dagen ago

Laatste bergrit

Laatste bergrit

Michael Rogers heeft de twintigste en voorlaatste rit in de Giro d’Italia gewonnen. De Australiër troefde in de etappe naar de top van de loodzware Monte Zoncolan 21 medevluchters af. De Colombiaan Nairo Quintana sloeg de aanvallen op zijn leiderstrui af en krijgt zondag ook de laatste roze trui omgehangen.

Maarten liet zich ook weer van zijn beste kant zien en zat in de eerste kopgroep van 19, die al na
8 km de benen namen. Op de slotklim zette Maarten kopman Wilco Kelderman goed af. Maarten finishte als 92e.

Het lijkt erop dat het er nu al op zit. Alle obstakels in ieder geval wel. Wat een puist van een klim is die zoncolan. Dacht dat ik al op het steile stuk zat zie ik ineens een grote boog met de tekst ‘bienvenuti al inferno’. Oei toen gingen de km’s traag zeg. En ik ben over de streep gerold. Blij met mn rijden vandaag en de afgelopen dagen. Dus sowieso een geslaagde Giro!

Share "Laatste bergrit" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...