mrt 2, 2395 dagen ago

Kuurne Brussel Kuurne

Kuurne Brussel Kuurne

Tom Boonen heeft voor de derde keer in zijn loopbaan Kuurne-Brussel-Kuurne op zijn naam geschreven. De Belg was in de sprint van een groep van tien man Belkin-renner Moreno Hofland net
de baas.

Op zo’n 70 kilometer van de meet werd de schifting gemaakt. Stijn Vandenbergh ging op de Oude Kwaremont flink op de trappers staan en de Belg kreeg liefst vier ploegmaten van Omega Pharma-QuickStep mee. Ook Belkin was met drie man goed vertegenwoordigd in de groep van tien.

Maarten had een betere dag dan gister. Hij finishte als 43e, net voor de winnaar van gister Ian Stannard.

Share "Kuurne Brussel Kuurne" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...