feb 28, 1668 dagen ago

Kuurne-Brussel-Kuurne

Kuurne-Brussel-Kuurne

Jasper Stuyven heeft de 69ste editie van Kuurne-Brussel-Kuurne op zijn naam geschreven.

Gisteren was de 23-jarige Belg nog de pechvogel in de Omloop Het Nieuwsblad, toen hij in volle achtervolging op de koplopers onderuit schoot. In Kuurne, de stad waar zijn moeder geboren is, toonde hij zijn grote potentie door een solo van 17 kilometer succesvol af te ronden.

Maarten reed ook een verdienstelijke race en werd 78e. De kopman Dylan Groenewegen van Lotto-Jumbo werd 4e.

Man het liep lekker vandaag. Ik zat op de juiste plek op het goede moment. Dat was fijn. De goede vorm van de eerste wedstrijden zette ik vandaag dus door. Mooi resultaat 4e voor Dylan. Een echte team prestatie. Nu lekker een weekje bijkomen en dan naar Tirreno Adriatico.

Share "Kuurne-Brussel-Kuurne" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...