mei 22, 1467 dagen ago

Kruijswijk verstevigd roze

Kruijswijk verstevigd roze

Steven Kruijswijk heeft zijn leidende positie in de Giro d’Italia op grootse wijze verstevigd. Hij won de klimtijdrit over 10,8 km naar Alpe di Siusi net niet, maar reed wel de concurrentie op flinke achterstand.

De ritzege ging naar Aleksandr Foliforov die een paar tienden sneller was dan Kruijswijk, die in Zuid-Tirol al na het eerste meetpunt (na 4,4 km) dertig tellen rapper dan Nibali. De Italiaan is na vandaag niet langer de nummer twee in het klassement, dat is de Colombiaan Esteban Chaves.

Maarten werd 107e.

Vandaag de klimtijdrit. Wat een feest om te kijken naar hoe goed Steven het doet. Dat maakt het voor mij ook mooi. Veel publiek dat ons aanmoedigde en ineens was ik over de finish. Morgen rustdag, ga ik van genieten. Daarna keihard knallen. Om die trui zo lang mogelijk mee te nemen. Je kunt wel stellen dat ik van mn blauwe wolk ineens door ben naar de roze wolk…. Super gaaf dit!

Share "Kruijswijk verstevigd roze" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1427 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1439 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1440 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...