mei 22, 1614 dagen ago

Kruijswijk verstevigd roze

Kruijswijk verstevigd roze

Steven Kruijswijk heeft zijn leidende positie in de Giro d’Italia op grootse wijze verstevigd. Hij won de klimtijdrit over 10,8 km naar Alpe di Siusi net niet, maar reed wel de concurrentie op flinke achterstand.

De ritzege ging naar Aleksandr Foliforov die een paar tienden sneller was dan Kruijswijk, die in Zuid-Tirol al na het eerste meetpunt (na 4,4 km) dertig tellen rapper dan Nibali. De Italiaan is na vandaag niet langer de nummer twee in het klassement, dat is de Colombiaan Esteban Chaves.

Maarten werd 107e.

Vandaag de klimtijdrit. Wat een feest om te kijken naar hoe goed Steven het doet. Dat maakt het voor mij ook mooi. Veel publiek dat ons aanmoedigde en ineens was ik over de finish. Morgen rustdag, ga ik van genieten. Daarna keihard knallen. Om die trui zo lang mogelijk mee te nemen. Je kunt wel stellen dat ik van mn blauwe wolk ineens door ben naar de roze wolk…. Super gaaf dit!

Share "Kruijswijk verstevigd roze" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 100 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1574 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1586 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...