mei 24, 1587 dagen ago

Kruijswijk loopt uit op concurrenten

Steven Kruijswijk heeft wederom tijd gewonnen op de concurrentie in de Ronde van Italië. De drager van de roze trui moest de etappezege in een sprint aan Alejandro Valverde laten, maar pakte wel 42 seconden op Esteban Chaves, die nu drie minuten achterstand heeft op de Brabander in het algemeen klassement.

In de korte, maar venijnige etappe over 132 kilometer van Bressanone naar Andalo probeerden met name Valverde en Vincenzo Nibali de Nederlander van zijn troon te stoten, maar die gaf geen krimp. Nibali verloor veel tijd en staat nu vierde op 4.43 van Kruijswijk. Valverde is de nieuwe nummer drie.

Maarten finishte als nummer 101.

Korte ritten nodigen vaak uit tot Koers. Idd koers met een hoofdletter K. En dat was het vandaag. Van voren werd er hard gereden en dat hield voor ons in dat de tijd die we verloren bergop ergens moest worden goedgemaakt om op tijd binnen te komen. Volle bak gereden de hele dag. Met een super resultaat Steven loopt verder uit op de concurrentie :D

Share "Kruijswijk loopt uit op concurrenten" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...