mei 28, 1578 dagen ago

Kruijswijk is het roze kwijt

Kruijswijk is het roze kwijt

Steven Kruijswijk is twee dagen voor het einde van de Ronde van Italië zijn roze leiderstrui kwijtgeraakt. In de negentiende etappe van Pinerolo naar Risoul ging de tot dat moment ongenaakbare Kruijswijk hard onderuit in de afdaling van de Colle dell’Agnello, moest vervolgens zelf het werk opknappen en zag zijn concurrenten verder en verder weglopen.

Op de slotklim leek Kruijswijk volledig te breken, maar uiteindelijk hield hij de schade nog redelijk beperkt.

Maarten werd 95e.

Waar de dag zo mooi begon eindigde het in mineur. We hadden alles onder controle…. Man wat balen. Het allerbelangrijkste voor nu is dat Steven morgen kan starten.

Share "Kruijswijk is het roze kwijt" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...