mei 26, 1468 dagen ago

Kruijswijk geen moment in gevaar, door sterke ploeg

Kruijswijk geen moment in gevaar, door sterke ploeg

Steven Kruijswijk heeft de roze trui in de achttiende etappe van de Giro met gemak verdedigd. De concurrenten vielen hem niet aan in een rit van 244 kilometer van Muggiò naar Pinerolo met het venijn in de staart. De rit werd op magistrale wijze werd gewonnen door Matteo Trentin.

Trentin boekte na Marcel Kittel (2x), Gianluca Brambilla en Bob Jungels al de vijfde ritzege namens de Belgische formatie Etixx-QuickStep.

Maarten deed weer erg nuttig werk samen met zijn ploegmaten waardoor Steven Kruijswijk geen moment in gevaar kwam. Maarten finishte als 127e.

Flink gebrommerd vandaag. Deze dag was voor ons zorgen dat we de boel controleerden. Al snel reed er een grote groep weg waar we blij mee waren. We hoefden alleen te zorgen dat we Steven afzetten aan de voet van de klim van vandaag. Mooie dag zo.

Share "Kruijswijk geen moment in gevaar, door sterke ploeg" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1432 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1444 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1445 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...