sep 8, 2206 dagen ago

Koninginnerit Vuelta

Koninginnerit Vuelta

Alberto Contador heeft de koninginnenrit in de Ronde van Spanje op zijn naam geschreven. De Spanjaard kwam in de zestiende etappe als eerste boven in La Farrapona. Zijn concurrent Chris Froome finishte op vijftien seconden als tweede.

Robert Gesink werd knap 8e. Maarten werd vandaag 106e.

Het mooiste van het uitrijden van de rit van vandaag is dat morgen de rustdag extra welkom is. En omdat ik de laatste 35km in de groupetto zat heb ik redelijk wat om me heen kunnen kijken. Dit is een mooie streek van Spanje zeg. Heel gaaf om te fietsen met fantastische uitzichten!

Share "Koninginnerit Vuelta" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1556 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...