okt 3, 2185 dagen ago

Koersen met nieuw contract op zak

Vandaag reed Maarten de ronde van munsterland, wetende dat hij een vernieuwd contract heeft getekend bij Belkin, volgend jaar dus TeamLottoNL.

Andre greipel won overigens de koers, Maarten finishte als 55e. Maarten sluit volgende week zijn seizoen af met de ronde van Binche en Parijs-Tours.

Een jaar erbij. Ik heb er nu al in. Een jaar erbij om alles te geven en een jaar om alles eruit te halen op het hoogste niveau. Een jaar om mn mogelijheden onder de loep te nemen. Vandaag in ieder geval in super weer gereden met veel moraal!

Share "Koersen met nieuw contract op zak" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 73 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...