okt 3, 2106 dagen ago

Koersen met nieuw contract op zak

Vandaag reed Maarten de ronde van munsterland, wetende dat hij een vernieuwd contract heeft getekend bij Belkin, volgend jaar dus TeamLottoNL.

Andre greipel won overigens de koers, Maarten finishte als 55e. Maarten sluit volgende week zijn seizoen af met de ronde van Binche en Parijs-Tours.

Een jaar erbij. Ik heb er nu al in. Een jaar erbij om alles te geven en een jaar om alles eruit te halen op het hoogste niveau. Een jaar om mn mogelijheden onder de loep te nemen. Vandaag in ieder geval in super weer gereden met veel moraal!

Share "Koersen met nieuw contract op zak" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1469 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1481 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1482 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...