mei 31, 2306 dagen ago

Klimtijdrit Giro

Klimtijdrit Giro

Nairo Quintana heeft de roze leiderstrui in de Giro d’Italia vaster om de schouders gekregen. De Colombiaan van Movistar won de negentiende etappe, een klimtijdrit over 26,8 km van Bassano del Grappa naar Cima Grappa, in 1.05.37.

Wilco Kelderman noteerde de 16e tijd en blijft 8e in het algemeen klassement. Maarten werd 58e.

Als het dan toch hard werken is om boven te komen dan maar gewoon in een goed ritme. En dat voelde best goed vandaag. Morgen nog de killer berg op. Laat maar komen!

Share "Klimtijdrit Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...