okt 13, 2536 dagen ago

Jetse Bol dicht bij winst, Parijs tours

John Degenkolb heeft Parijs-Tours op zijn naam geschreven. De Duitser van het Nederlandse Argos-Shimano was na 235 kilometer koers Michael Mørkøv en Arnaud Démare in de sprint van een klein peloton de baas.

Degenkolb maakte in de finale ook al deel uit van een kopgroep die op het laatste klimmetje was gevormd. Toen die groep bijna werd gegrepen sprong Jetse Bol daaruit weg. Belkin deed vervolgens zijn uiterste best om het peloton af te stoppen en die missie slaagde bijna.

Bol reed voor wat hij waard was, maar moest op 500 meter van de streep alsnog capituleren. In de sprint die volgde, was Degenkolb superieur.

Maarten finishte in zijn laatste wedstrijd van het seizoen als 69e;

Vandaag mijn laatste koers gereden. We hebben sterk gereden met de hele ploeg. Jetse maakt het werk bijna af. Wat had ik hem dat gegund. Nu lekker genieten van mijn rustperiode. Volgend seizoen ga ik er weer voor!

Share "Jetse Bol dicht bij winst, Parijs tours" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1556 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...