aug 31, 2578 dagen ago

Indrukwekkende Tjallingii wint!

Indrukwekkende Tjallingii wint!

Maarten heeft op indrukwekkende wijze de 2e etappe van de World Ports Classic gewonnen. Maarten reed in de 191 kilometer lange etappe van Rotterdam naar Antwerpen met nog 18 kilometer te gaan weg uit de kopgroep en hield op de streep nog 3 seconden over. Wat resulteerde in een fantastische overwinning. Zijn reactie is ook kort maar krachtig:

Dat was echt geweldig!

Bekijk hier de beelden van de NOS.

Share "Indrukwekkende Tjallingii wint!" via

1 Readers Commented

Add a comment
  1. 31 augustus, 2013
    Gefeliciteerd! Super gereden, Maarten! Beantwoorden

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...