mei 11, 2697 dagen ago

Individuele tijdrit

Individuele tijdrit

De 8e etappe stond in het teken van de individuele tijdrit over 55km. Maarten kwam erg goed vooruit en werd 28e op het heuvelachtige parcours. Niet alleen Maarten reed goed van de Blanco formatie. Stef Clement werd 5e in de daguitslag en Robert Gesink steeg naar de 3e plaats in het algemeen klassement. De ”youngster” Wilco Kelderman pakte de witte trui van het jongerenklassement. Kortom, genoeg uitdaging voor Maarten om de komende dagen verder te werken voor de ploeg.

Maarten zijn reactie:

Wat een gave tijdrit vandaag. En wat een goede prestatie van onze ploeg. We verbeteren op alle fronten en dat geeft ons nog meer zin om te knokken! Ook ik ben blij met mijn TT. Vond mijn ritme snel en reed op een lekkere snelheid naar de finish. Ik kijk uit naar de komende dagen.

Share "Individuele tijdrit" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...