mrt 24, 2743 dagen ago

Ijskoude Gent Wevelgem

Ijskoude Gent Wevelgem

Peter Sagan heeft de ijskoude 75e editie van Gent-Wevelgem gewonnen. De slowaak reed iedereen uit het wiel op 4 km van de streep. Hij kwam solo aan en vierde dit met een wheelie.

Daarachter was het peloton compleet aan diggelen gereden door de harde wind. Maarten zat er continu goed bij en werd verdienstelijk 48e:

Wat een geluk dat we vandaag de wind hadden. Daardoor werd het een heftige en snelle koers en heb ik geen tijd gehad om het koud te hebben. Goed ingepakt kwam ik vandaag wel in koers. Mijn benen draaiden weer. Helaas miste ik net de goeie groep en kon ik op kop gaan rijden om ons mee te laten doen voor de prijzen.

Share "Ijskoude Gent Wevelgem" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 73 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...