mrt 24, 2664 dagen ago

Ijskoude Gent Wevelgem

Ijskoude Gent Wevelgem

Peter Sagan heeft de ijskoude 75e editie van Gent-Wevelgem gewonnen. De slowaak reed iedereen uit het wiel op 4 km van de streep. Hij kwam solo aan en vierde dit met een wheelie.

Daarachter was het peloton compleet aan diggelen gereden door de harde wind. Maarten zat er continu goed bij en werd verdienstelijk 48e:

Wat een geluk dat we vandaag de wind hadden. Daardoor werd het een heftige en snelle koers en heb ik geen tijd gehad om het koud te hebben. Goed ingepakt kwam ik vandaag wel in koers. Mijn benen draaiden weer. Helaas miste ik net de goeie groep en kon ik op kop gaan rijden om ons mee te laten doen voor de prijzen.

Share "Ijskoude Gent Wevelgem" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1469 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1481 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1482 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...