jun 20, 1927 dagen ago

Hofland wint etappe ZLM Toer

Hofland wint etappe ZLM Toer

Moreno Hofland heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. In een sprint bergop wist de Nederlander het peloton na 186,7 kilometer koers voor te blijven. Hofland boekte op de stuwdam La Gileppe pas de tweede zege van het jaar voor Lotto-Jumbo.

Maarten deed in finale nog diverse pogingen om voor de winst te gaan. Dat slaagde hij niet. Hij werd vandaag 28e.

Loon na werken vandaag. Voor mij was het de dood of de gladiolen. Ik koos voor de aanval. Moreno kon in de luwte blijven. Mijn pogingen lukten niet. Gelukkig slaagde hij wel! Daar waren we allemaal aan toe. Morgen nog maar eens dan!

Share "Hofland wint etappe ZLM Toer" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...