mei 17, 2687 dagen ago

Hoesten als een hond

Hoesten als een hond

Mark Cavendish heeft in de Giro zijn vierde ritzege geboekt.De Brit won in de 254 kilometer lange dertiende etappe van Busseto naar Cherasco de massasprint.

Maarten finishte in een grote groep als 164e. Morgen moet er weer geklommen worden. Zijn reactie:

Wat op papier een mooie dag om bij te komen leek, werd een rit waar we elk moment moesten opletten. Ondanks dat ik als een hond hoest ging het heel behoorlijk. En wat was ik blij met de zon :-)

Share "Hoesten als een hond" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...