jun 20, 1586 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!

Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers.
Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg.

Het ging in Boxtel om de sprintkansen van Dylan Groenewegen en het verdedigen van de leiderstrui van Sep Vanmarcke. Groenewegen redde het niet, maar Vanmarcke werd inderdaad eindwinnaar van de ZLM Toer.

Maarten kwam met de handen in de lucht kort na de winnaar over de streep.

Nagenietend van deze ster ZLM tour waar we als ploeg 3 ritten en het eindklassement. Heel gaaf om zo af te ronden.
Maar man wat bizar…. ik ben renner af. Beseffen doe ik het nog niet…. Dankbaar ben ik voor de jaren op de fiets. De ervaringen vanaf het moment dat ik op mn mountainbike stapte tot mn allerlaatste meters. Lopend over de finish in de ster ZLM. Even afstappen van mn fiets voordat ik weer verder ga… dat is wat ik de komende dagen ga doen. Even afstappen.

Share "Het zit erop!" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 100 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1574 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 19, 1587 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...