jun 3, 2303 dagen ago

Giro zit erop!

Giro zit erop!

Nairo Quintana heeft de 97ste editie van de Giro d’Italia op zijn naam geschreven. De laatste etappe, van Germona naar Trieste over 172 kilometer werd gewonnen door Luka Mezgec.

Maarten finishte kort daarachter als 24e. En dat kwam er op neer dat het voor Maarten en zijn ploeg een succesvolle giro is geweest. Wilco Kelderman wordt 7e in het algemeen klassement. En het was natuurlijk Maarten zelf die de eerste week iedere dag als bergkoning werd gehuldigd.

Die laatste dag was weer een mooie. Ik pakte de laatste bergpunten voor de show en samen met de andere team belkin mannen hielden we Wilco uit de gevaren. Nu thuis op de bank genieten van de rust om me heen en het ff niks meer moeten. Zelf bedenken dat ik iets wil doen is wel zo lekker!

Share "Giro zit erop!" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...