mei 19, 1953 dagen ago

Giro gaat verder na rustdag

Giro gaat verder na rustdag

Nicola Boem heeft de tiende rit in de Ronde van Italië gewonnen. De Italiaan was de snelste van een kopgroep van vier. De roze trui blijft in het bezit van Alberto Contador.

Maarten genoot gister nog van de verdiende rustdag. Vandaag was het weer hard werken voor de sprinter Hofland. Alleen werd de kopgroep nooit meer bijgehaald waardoor er geen massasprint kwam. Maarten finishte als 64e.

Wat een heerlijke rit vandaag. 200km bijna vlak en wind in de rug. Wel had ik graag gezien dat we in actie konden komen voor de winst. Maar ja als je een beslissing neemt om te gokken is dat ook goed om er voor te gaan. Dus dan is het toch gewoon weer mooi om te zien dat wielrennen zo divers kan zijn en dat er een kopgroep wegblijft.

Share "Giro gaat verder na rustdag" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...