mei 19, 1872 dagen ago

Giro gaat verder na rustdag

Giro gaat verder na rustdag

Nicola Boem heeft de tiende rit in de Ronde van Italië gewonnen. De Italiaan was de snelste van een kopgroep van vier. De roze trui blijft in het bezit van Alberto Contador.

Maarten genoot gister nog van de verdiende rustdag. Vandaag was het weer hard werken voor de sprinter Hofland. Alleen werd de kopgroep nooit meer bijgehaald waardoor er geen massasprint kwam. Maarten finishte als 64e.

Wat een heerlijke rit vandaag. 200km bijna vlak en wind in de rug. Wel had ik graag gezien dat we in actie konden komen voor de winst. Maar ja als je een beslissing neemt om te gokken is dat ook goed om er voor te gaan. Dus dan is het toch gewoon weer mooi om te zien dat wielrennen zo divers kan zijn en dat er een kopgroep wegblijft.

Share "Giro gaat verder na rustdag" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1463 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1474 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1475 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...