mei 26, 1865 dagen ago

Giro alweer in laatste week

Giro alweer in laatste week

Mikel Landa heeft na de 15de etappe ook de 16de rit in de Ronde van Italië gewonnen. De Spanjaard reed in de 177 kilometer lange koninginnenrit op de slotklim weg bij rozetruidrager Alberto Contador en Lotto-Jumborenner Steven Kruijswijk.

Landa versnelde met nog drie kilometer te gaan en Contador en Kruijswijk konden hem niet volgen. Kruijswijk, die als eerste de top van de Mortirolo rondde en daarmee de bergtrui greep, werd tweede en klom van de veertiende naar de achtste plaats.

Maarten finishte als nummer 101.

Wauw wat een heftige dag zeg. En wat een bekroning op ons werk. Steven netjes 2e en de bergtrui. Het was afzien vandaag maar gelukkig zijn mn benen goed. De komende dagen een mooi doel erbij, super!

Share "Giro alweer in laatste week" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1463 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1474 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1475 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...