mei 26, 1951 dagen ago

Giro alweer in laatste week

Giro alweer in laatste week

Mikel Landa heeft na de 15de etappe ook de 16de rit in de Ronde van Italië gewonnen. De Spanjaard reed in de 177 kilometer lange koninginnenrit op de slotklim weg bij rozetruidrager Alberto Contador en Lotto-Jumborenner Steven Kruijswijk.

Landa versnelde met nog drie kilometer te gaan en Contador en Kruijswijk konden hem niet volgen. Kruijswijk, die als eerste de top van de Mortirolo rondde en daarmee de bergtrui greep, werd tweede en klom van de veertiende naar de achtste plaats.

Maarten finishte als nummer 101.

Wauw wat een heftige dag zeg. En wat een bekroning op ons werk. Steven netjes 2e en de bergtrui. Het was afzien vandaag maar gelukkig zijn mn benen goed. De komende dagen een mooi doel erbij, super!

Share "Giro alweer in laatste week" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...