mei 20, 3047 dagen ago

Gesink slaat toe!

Gesink slaat toe!

Robert Gesink heeft zijn toch al goede gevoel over de afgelopen weken in de Verenigde Staten zaterdag nog een fikse boost gegeven. Hij sloeg hard toe op Mount Baldy, de zwaarste col van de Tour of California. Gesink won de etappe na een prachtig nummer in de laatste vijf kilometer en nam de leiderstrui over van Dave Zabriskie, die de kopman van de Rabobank Wielerploeg niet kon volgen. Wilco Kelderman zorgde voor een tweede Rabo-succes. Hij werd op iets meer dan een minuut van zijn kopman zevende en veroverde de jongerentrui, die gesponsord wordt door Rabobank America.

Voor Maarten dus ook een prachtige dag. Hij finishte zelf als 69e. Dit was zijn reactie:

Een dag hard gewerkt met een mooi resultaat. Een etappe overwinning en als bonus twee truien. Fantastisch! Morgen nog even brommeren!

Share "Gesink slaat toe!" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...