mrt 30, 2372 dagen ago

Gent Wevelgem

Gent Wevelgem

John Degenkolb heeft de 76ste editie van Gent-Wevelgem gewonnen. De Duitser van de Giant-Shimano-ploeg was na 233 kilometer de beste in de massasprint.

Nadat de tweede en laatste beklimming van de Kemmelberg het peloton slechts had gehalveerd, was het wel duidelijk dat de koers in een massasprint zou eindigen. Stijn Devolder, Andrey Amador en Silvan Dillier dachten daar anders over, maar de drie werden op een kilometer van de meet gegrepen.

Maarten finishte als 114e.

Wat een hectische koers vandaag zeg. Waar de weg eens recht was moest ik alsnog slalommen tussen de valpartijen. Gelukkig ben ik op de fiets gebleven. Sep wordt netjes 4e. Volgende koers is de Ronde.

Share "Gent Wevelgem" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 73 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1548 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1560 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...