mrt 30, 2293 dagen ago

Gent Wevelgem

Gent Wevelgem

John Degenkolb heeft de 76ste editie van Gent-Wevelgem gewonnen. De Duitser van de Giant-Shimano-ploeg was na 233 kilometer de beste in de massasprint.

Nadat de tweede en laatste beklimming van de Kemmelberg het peloton slechts had gehalveerd, was het wel duidelijk dat de koers in een massasprint zou eindigen. Stijn Devolder, Andrey Amador en Silvan Dillier dachten daar anders over, maar de drie werden op een kilometer van de meet gegrepen.

Maarten finishte als 114e.

Wat een hectische koers vandaag zeg. Waar de weg eens recht was moest ik alsnog slalommen tussen de valpartijen. Gelukkig ben ik op de fiets gebleven. Sep wordt netjes 4e. Volgende koers is de Ronde.

Share "Gent Wevelgem" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1469 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1481 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1482 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...