mei 10, 1602 dagen ago

Genieten in het blauw

Genieten in het blauw

Maarten heeft 1 etappe kunnen genieten van de blauwe trui. Hij verloor hem vandaag aan Damiano Cunego.

Waar Maarten dus de trui verloor won Tom Dumoulin het roze terug. De Limburger van Giant-Alpecin eindigde in de vierde etappe van Catanzaro naar Praia a Mare over 200 kilometer als tweede en reed daarmee de geloste Marcel Kittel uit het roze. Steven Kruiswijk werd knap 3e. De dagzege ging naar Diego Ulissi.

De dag op een blauwe wolk doorgemaakt. Heel vet. En toch was deze trui halen nog mooier dan hem hebben :d. Het is net als wakker worden na een geweldige droom en er nog even van na kunnen genieten. De rit vandaag was natuurlijk zwaarder dan op papier. Daar staat de Giro om bekend. Ik had verwacht de twee klimmen van de dag over te kunnen komen in de groep, alleen toen er op de tweede klim volle bak werd doorgereden was het over voor mij. Morgen een van de langste ritten…. 233km

Daarnaast is het eigen shirt van Maarten nu ook te koop in het blauw. Kijk snel op www.okimono.nl

Share "Genieten in het blauw" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...