apr 15, 3082 dagen ago

Gasparotto wint Amstel

Gasparotto wint Amstel

Enrico Gasparotto is de verassende winnaar geworden van de Amstel Gold Race. De Italiaan was topfavorieten als Oscar Freire en Philippe Gilbert te snel af op de Cauberg. Jelle Vanendert werd 2e voor Peter Sagan.

Voor Maarten was het een dag hard werken voor de ploeg. En dat leverde een mooie 10e plek op voor Bauke Mollema. De reactie van Maarten:

Hard gewerkt vandaag. Jammer dat de jongens de klapper niet konden maken. Nu eerst maar eens herstellen en die vervelende hoest kwijt raken.

Uitslag Amstel Gold Race:
1 Enrico Gasparotto (Ita) Pro Team Astana 6:32:35
2 Jelle Vanendert (Bel) Lotto Belisol Team
3 Peter Sagan (Svk) Liquigas-Cannondale 0:00:02
4 Oscar Freire Gomez (Spa) Katusha Team
5 Thomas Voeckler (Fra) Team Europcar
6 Philippe Gilbert (Bel) BMC Racing Team
7 Samuel Sanchez Gonzalez (Spa) Euskaltel – Euskadi
8 Fabian Wegmann (Ger) Garmin-Barracuda 0:00:04
9 Rinaldo Nocentini (Ita) AG2R La Mondiale
10 Bauke Mollema (Ned) Rabobank Cycling Team

Share "Gasparotto wint Amstel" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1556 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...