aug 30, 2214 dagen ago

Etappe 8, waaiers!

Nacer Bouhanni heeft de achtste rit in de Vuelta gewonnen. De Fransman van FDJ bleef in de langste etappe (207 kilometer) van deze ronde de Australiër Michael Matthews, Peter Sagan (Cannondale) en de Duitser John Degenkolb (Giant) voor in de massasprint en boekte zijn tweede zege.

Maarten reed vandaag sterk en finishte als 73e.

Waaiers :) En daar zaten we met 5 man mee. Met goeie benen ging ik de finale in. Knallen was dat! Dat maakt fietsen leuk. Was het elke dag maar zo. Helaas, morgen weer de bergen in.

Share "Etappe 8, waaiers!" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...