feb 10, 2418 dagen ago

etappe 2 Qatar

etappe 2 Qatar

Tom Boonen heeft de tweede rit in de Ronde van Qatar gewonnen. De leiding in het algemeen klassement bleef in handen van zijn ploeggenoot Niki Terpstra.Boonen won na de 160 km van Camel Race Track naar Al Khore Cornich de sprint van de voorste groep. De Belg rondde het voorbereidende werk van z’n teammakkers van Omega Pharma-Quick Step af met een ijzersterke sprint. Belkin-rijder Lars Boom deed in de slotkilometers een poging om weg te komen, maar helaas mocht dit niet lukken.

Maarten finishte als 40e.

Vandaag etappe twee. Weer waaiers. Mijn benen verbeteren met de dag. Al het harde werk van gisteren komt ten goede aan m’n betere benen. Dat is waar ik hiervoor ben. Een valpartij midden in het peloton en ik kon weer in de achtervolging. In de tweede groep kwam ik binnen.

Share "etappe 2 Qatar" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...