sep 3, 2210 dagen ago

Etappe 11

Etappe 11

Fabio Aru heeft de elfde etappe in de Vuelta gewonnen. De Italiaan van Astana bekroonde tijdens de slotklim van de 153 kilometer lange etappe tussen Pamplona en Santuario de San Miguel de Aralar een korte solo met de overwinning.

Robert Gesink baarde opzien met een knappe aanval tijdens de slotklim van de buitencategorie, maar hij werd op anderhalve kilometer van de meet door de achtervolgende groep ingerekend en finishte als tiende op 0.21.

Maarten finishte als 131e.

Vandaag was een mega snelle rit! We deden 154km in 3h56… Met twee lange klimmen. Ik moest ff inkomen maar zat al snel van voren de boel te controleren. Na 65 km reed er een kopgroep weg. Meteen werd er gereden achter die groep. Ik heb me bezig gehouden met Robert. Uit de wind, verder naar voren, praatje hier praatje daar. En vooral veel zuurstof moeten happen door de snelheid. Morgen een soort criterium.

Share "Etappe 11" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...