sep 3, 2135 dagen ago

Etappe 11

Etappe 11

Fabio Aru heeft de elfde etappe in de Vuelta gewonnen. De Italiaan van Astana bekroonde tijdens de slotklim van de 153 kilometer lange etappe tussen Pamplona en Santuario de San Miguel de Aralar een korte solo met de overwinning.

Robert Gesink baarde opzien met een knappe aanval tijdens de slotklim van de buitencategorie, maar hij werd op anderhalve kilometer van de meet door de achtervolgende groep ingerekend en finishte als tiende op 0.21.

Maarten finishte als 131e.

Vandaag was een mega snelle rit! We deden 154km in 3h56… Met twee lange klimmen. Ik moest ff inkomen maar zat al snel van voren de boel te controleren. Na 65 km reed er een kopgroep weg. Meteen werd er gereden achter die groep. Ik heb me bezig gehouden met Robert. Uit de wind, verder naar voren, praatje hier praatje daar. En vooral veel zuurstof moeten happen door de snelheid. Morgen een soort criterium.

Share "Etappe 11" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1468 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1480 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1481 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...