mei 21, 2318 dagen ago

Etappe 11 Giro

Etappe 11 Giro

Michael Rogers heeft woensdag de 11e etappe van de Ronde van Italië gewonnen. De Australische wielrenner van Tinkoff-Saxo rondde een solo in de laatste kilometers kundig af, na een lange rit over 249 kilometer tussen Collecchio en Savona. De Duitser Simon Geschke van Giant-Shimano won de spurt van het jagende peloton. De Nederlander Wilco Kelderman van Belkin drukte zijn wiel als vierde over de meet. De Australiër Cadel Evans behield de leiderstrui.

Maarten finishte in een grote groep als 76e.

Vandaag weer een lange rit gehad. Leuk om eens de wegen van Milaan San. Remo met droog weer te zien. En weer een goed resultaat voor Wilco. Morgen tegen de klok rijden…ik heb er zin in!

Share "Etappe 11 Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...