mei 14, 2694 dagen ago

Elfde rit Giro

Elfde rit Giro

Rigoberto Uran heeft in de Giro de eerste echte bergetappe gewonnen. De Colombiaan van Sky kwam in de elfde rit over 167 kilometer van Cordenons naar Altopiano del Montasio alleen aan.

Maarten zat vandaag weer in de kopgroep. Hij hield het lang vol tot op de slotklim. Hierdoor kon hij Gesink nog goed afzetten richting de finish. Maarten finishte vandaag als 45e. Zijn reactie:

Ik zat maar weer eens in de ontsnapping mee vandaag. Kwam goed uit! Na de eerste berg kon ik de mannen loodsen naar de laatste berg van vandaag. Daar eigen tempo gaan rijden en weer richten op morgen!

Share "Elfde rit Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...