mei 14, 2611 dagen ago

Elfde rit Giro

Elfde rit Giro

Rigoberto Uran heeft in de Giro de eerste echte bergetappe gewonnen. De Colombiaan van Sky kwam in de elfde rit over 167 kilometer van Cordenons naar Altopiano del Montasio alleen aan.

Maarten zat vandaag weer in de kopgroep. Hij hield het lang vol tot op de slotklim. Hierdoor kon hij Gesink nog goed afzetten richting de finish. Maarten finishte vandaag als 45e. Zijn reactie:

Ik zat maar weer eens in de ontsnapping mee vandaag. Kwam goed uit! Na de eerste berg kon ik de mannen loodsen naar de laatste berg van vandaag. Daar eigen tempo gaan rijden en weer richten op morgen!

Share "Elfde rit Giro" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1467 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1479 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1480 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...