jun 9, 3027 dagen ago

Eerste bergrit Dauphiné

Eerste bergrit Dauphiné

De eerste Alpenetappe in het Critérium du Dauphiné zette het klassement niet op zijn kop, maar bracht al wel wat verschuivingen teweeg. Doordat de laatste top veertig kilometer van de streep was, bleef een groep favorieten bij elkaar, maar in flink uitgedunde vorm. Elf man reden voor het peloton uit, van wie Arthur Vichot de sterkste was. Hij soleerde de laatste kilometers naar de dagzege. Bradley Wiggins blijft leider, Wilco Kelderman en Luis-Leon Sanchez (foto) deden goede zaken. Zij stegen naar de vijfde en zevende plek. Kelderman houdt de jongerentrui.

Maarten finishte als 137e. hier zijn reactie:

De eerste dag in het hooggebergte probeerde ik in de ontsnapping mee te zitten. Dat draaide in mijn nadeel toen we de eerste klim op gingen. Ik kwam meteen de man met de hamer tegen en moest in een groepje achtervolgen. Ik kwam terug maar moest er meteen af op de tweede klim. In de groupetto heb ik mn ritme voor de komende dagen weer gevonden.

Share "Eerste bergrit Dauphiné" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...