mei 17, 1595 dagen ago

Een goede tijdrit en een zware 10e etappe

Een goede tijdrit en een zware 10e etappe

De jonge Italiaan Giulio Ciccone heeft de tiende etappe in de Giro d’Italia gewonnen. De 21-jarige neoprof van Bardiani reed op 15 kilometer van de meet, in de afdaling van de Plan del Falco (eerste categorie), weg bij zijn vluchtmaten Stefano Pirazzi en Damiano Cunego en soleerde naar de overwinning in Sestola.

Maarten had vandaag een zware dag en werd 126e. Daarentegen reed Maarten een ijzersterke tijdrit 2 dagen ervoor. Hij werd knap 9e.

Mijn tijdrit was een beetje een verrassing. Ik had me voorgenomen om rustig op te bouwen en door te trekken als ik me goed voelde. Boven op de eerste klim begon ik mijn ritme te vinden en na 4km haalde ik de eerste al in. Dat gaf me een boost waardoor ik steeds harder begon te rijden. Resultaat een mooie 9e plek waarmee ik heel tevreden ben.

Vandaag was tot nu toe de zwaarste dag van de Giro. Lang en veel hoogtemeters en daarbij kwam nog eens dat ze /we vanaf km 0 vol gas reden. Een snelle rit met veel werk te doen voor Steven en de andere mannen. In de Groupetto over de finish was wel lekker. Goeie gesprekken over vreemde dingen in het leven kunnen hebben.

Share "Een goede tijdrit en een zware 10e etappe" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...