mrt 29, 2369 dagen ago

E3 harelbeke

E3 harelbeke

Peter Sagan heeft de 57ste editie van de E3 Harelbeke op z’n naam geschreven. De Slowaak van Cannondale won na 212,2 kilometer de sprint van een kopgroep van vier. Niki Terpstra, woensdag nog winnaar van Dwars door Vlaanderen, werd tweede voor Geraint Thomas en Stijn Vandenbergh.

Maarten finishte als 105e.

Vijf dagen na mijn lange vlucht kan ik melden dat vooral de kou diep in mijn spieren is getrokken. Dus nog een beetje de naweeën vandaag. Daarnaast liep onze koers net wat anders dan ons mooiste scenario. Gelukkig laat Sep zijn klasse zien met een 5e plek. Het zag er op een gegeven moment toch wat anders uit…. Zondag weer koers!

Share "E3 harelbeke" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...