mrt 26, 1641 dagen ago

E3 Harelbeke

E3 Harelbeke

De Pool Michal Kwiatkowski heeft de E3 Harelbeke op zijn naam geschreven. De renner van Team Sky verraste zijn medevluchter Peter Sagan in de sprint. De Slowaakse wereldkampioen werd nog wel tweede, net voor Ian Stannard en Fabian Cancellara.

Maarten reed een sterke koers en werd uiteindelijk 62e.

Gisteren de E3 prijs Haralbeke gereden. Wat een pittige koers… Het lijkt erop dat de koersen hier steeds meer op de ronde van Vlaanderen gaan lijken. De E3 is in ieder geval een hele mooie wedstrijd geworden om te rijden. Morgen Gent Wevelgem die ook is verandert…. ik ben benieuwd. Eerst even losfietsen en de benen laten masseren.

Share "E3 Harelbeke" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...