mrt 27, 2008 dagen ago

E3 Harelbeke

E3 Harelbeke

De Brit Geraint Thomas van Sky heeft de 57ste editie van de E3 Harelbeke gewonnen. Thomas, vorig jaar derde in de Belgische eendagskoers, gaf zijn vluchtmaten Zdenek Stybar en Peter Sagan met een versnelling op vier kilometer van de streep het nakijken.

Maarten reed in dienst van de kopman Sep Vermarcke. Hij werd knap 5e.

Vandaag de e3 prijs gereden. Goeie benen en die had ik nodig om op kop te rijden. Al snel had ik door dat ik niet mee mocht zitten van de andere ploegen. Toen heb ik mijn energie in het kopwerk gestoken. Nu weer een dag rusten en zondag Gent Wevelgem.

Share "E3 Harelbeke" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 72 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1546 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1558 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...