aug 13, 2597 dagen ago

Demare wint 2e etappe Eneco Tour

Demare wint 2e etappe Eneco Tour

Arnaud Demare heeft de slopende 2e etappe gewonnen in de Eneco Tour. De Fransman van FDJ was na 176 kilometer van Ardooie naar Vorst een klasse apart in een sprint bergop. Démare versloeg wereldkampioen Philippe Gilbert met een fietslengte of vijf en reed Mark Renshaw uit de leiderstrui.

Maarten werkte de hele dag hard op kop van het peloton om Renshaw in de leiderstrui te houden;

Vandaag moesten we de koers in handen houden en wie kan dat nog beter dan ik… Dus 130km op kop van het peloton. Alleen achter 4 man. Gelukkig had ik goede benen. Morgen gaan we zeeland in… Ben benieuwd!

Share "Demare wint 2e etappe Eneco Tour" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1556 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...