feb 20, 2040 dagen ago

De bergen in

Alberto Contador heeft in de derde etappe van de Ronde van Andalusië laten zien wie er de baas is. De Spanjaard liet in de eerste serieuze bergrit van het seizoen, over 157,6 kilometer van Motril naar Alto de Hazallanas, in de steile slotklim iedereen staan.

Mijn benen voelen gelukkig goed aan en met de andere jongens van de ploeg reden we de hele dag uit de wind en zorgden en zo voor dat onze klimmers perfect werden afgezet onder aan de laatste 7km klim. Daar mochten Lau, Steven en Wilco laten zien uit welk hout ze gesneden zijn. Met een knappe 6e plek als resultaat voor Wilco. Morgen weer aankomst bergop na 199km dus maar goed herstellen vanavond.

Share "De bergen in" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...