mei 9, 2699 dagen ago

Cavendish wint zijn 2e rit

Cavendish wint zijn 2e rit

Mark Cavendish heeft, nadat hij ook al de eerste etappe won, de zesde etappe in de Giro d’Italia gewonnen. De Brit van Omega Pharma was in de rit van Mola di Bari naar Margherita di Savoia over 169 kilometer de snelste in de sprint.

Maarten finishte vandaag als 69e in het peloton. Zijn reactie:

Het viel eindelijk een keer mee. Voor het eerst hebben we een rustige dag gehad en deze was zeer welkom. Daardoor heb ik mijn benen weer los kunnen rijden. Morgen heel veel op en af, laat maar komen.

Share "Cavendish wint zijn 2e rit" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...