mrt 22, 2746 dagen ago

Cancellara wint E3-prijs

Fabian Cancellara is winnaar geworden van 56ste editie van E3 Harelbeke. Op de bekende passages van de Taaienberg, Eikenberg en Paterberg meldden de grote namen zich aan het front. Van hen gooide Fabian Cancellara op 35 kilometer van de meet op de Oude Kwaremont de knuppel in het hoenderhok. Hij reed alleen door en won. Het podium werd compleet gemaakt door Peter Sagan en Daniel Oss.

Maarten finishte als 49e:

Vandaag wilde ik graag laten zien hoe goed ik in vorm ben op het moment. Helaas ging de uitwerking nog niet zoals gedacht. Misschien nog wat naweeën van vorig weekend of iets onder leden, de tijd zal dat uitwijzen. Ben wel toe aan goed losfietsen morgen zodat ik weer fit van start kan zondag.

Share "Cancellara wint E3-prijs" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 75 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1550 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1561 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...