sep 8, 2571 dagen ago

Brussels Cycling Classic

Brussels Cycling Classic

De Brussels Cycling Classic (voorheen Parijs-Brussel) is gewonnen door André Greipel. De Duitser was de snelste in de massasprint, kort nadat Lars Boom door het jagende peloton was bijgehaald.
In de straten van Brussel, op vier kilometer van de meet, glipte Boom weg. Achter hem werd geaarzeld en de renner van Belkin sloeg een gaatje van vijf seconden. Het bleek niet genoeg en zijn vlucht strandde op 500 meter van de meet. Greipel won de sprint voor zijn landgenoot John Degenkolb.

Maarten finishte door oponthoud als 156e:

Vandaag de Brussels Cycling Classic gereden. Dat was even wennen om weer berg op te moeten rijden. Het duurde even voordat ik in de wedstrijd kwam. Jammer dat ik 8 km voor de meet tussen de grote valpartij stond. Daardoor was mijn finale meteen klaar.

Share "Brussels Cycling Classic" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1544 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...