sep 8, 2490 dagen ago

Brussels Cycling Classic

Brussels Cycling Classic

De Brussels Cycling Classic (voorheen Parijs-Brussel) is gewonnen door André Greipel. De Duitser was de snelste in de massasprint, kort nadat Lars Boom door het jagende peloton was bijgehaald.
In de straten van Brussel, op vier kilometer van de meet, glipte Boom weg. Achter hem werd geaarzeld en de renner van Belkin sloeg een gaatje van vijf seconden. Het bleek niet genoeg en zijn vlucht strandde op 500 meter van de meet. Greipel won de sprint voor zijn landgenoot John Degenkolb.

Maarten finishte door oponthoud als 156e:

Vandaag de Brussels Cycling Classic gereden. Dat was even wennen om weer berg op te moeten rijden. Het duurde even voordat ik in de wedstrijd kwam. Jammer dat ik 8 km voor de meet tussen de grote valpartij stond. Daardoor was mijn finale meteen klaar.

Share "Brussels Cycling Classic" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1463 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1474 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1475 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...