aug 24, 2220 dagen ago

Bouhanni wint, Maarten valt

De tweede etappe in de Vuelta is gewonnen door Nacer Bouhanni in de massasprint. Hij klopte in San Fernando onder anderen John Degenkolb van Giant-Shimano.

Maarten Tjallingii was betrokken bij een valpartij. “Hij crashte en viel aan de kant van de weg een meter naar beneden”, zag Belkin-ploegleider Nico Verhoeven. “Hij had het zwaar in de laatste kilometers en finishte na een gevecht op een minuut van de winnaar.” Ook Stef Clement liep achterstand op. Hij reed lek in de finale en kwam op 5.26 als 198ste en laatste over de finish.

Na gisteren staan we er goed voor. Een puike teamprestatie waar we trots op zijn. De eerste echte etappe hadden we hoge verwachtingen van Moreno. Het plan was om hem in de best mogelijke positie te krijgen voor de sprint. Ik zou helpen alleen viel ik halverwege de koers in een greppel. Een onfortuinlijke samenloop van omstandigheden. Gelukkig kon ik mn weg vervolgen.

Share "Bouhanni wint, Maarten valt" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 15, 69 dagen ago

Binnenkort nieuwe site!!

Binnenkort nieuwe site!!Hier alvast een tipje van de sluier.. Er wordt hard gewerkt aan mijn nieuwe site! Met trots presenteer ik alvast mijn nieuwe logo! Hou de komende weken maartentjallingii.nl in de gaten!

jul 1, 1543 dagen ago

Maarten Tjallingii Training en Coaching

Maarten is tegenwoordig trainer en coach. Stel jezelf de vraag wat beweegt jou? Voor coaching door Maarten, email naar maarten@bmoovd.nl. Voor een indruk van de trainingen kijk even op de site! www.miicaoching.com is uit de lucht! www.bmoovd.nl.

jun 20, 1555 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...