aug 24, 2145 dagen ago

Bouhanni wint, Maarten valt

De tweede etappe in de Vuelta is gewonnen door Nacer Bouhanni in de massasprint. Hij klopte in San Fernando onder anderen John Degenkolb van Giant-Shimano.

Maarten Tjallingii was betrokken bij een valpartij. “Hij crashte en viel aan de kant van de weg een meter naar beneden”, zag Belkin-ploegleider Nico Verhoeven. “Hij had het zwaar in de laatste kilometers en finishte na een gevecht op een minuut van de winnaar.” Ook Stef Clement liep achterstand op. Hij reed lek in de finale en kwam op 5.26 als 198ste en laatste over de finish.

Na gisteren staan we er goed voor. Een puike teamprestatie waar we trots op zijn. De eerste echte etappe hadden we hoge verwachtingen van Moreno. Het plan was om hem in de best mogelijke positie te krijgen voor de sprint. Ik zou helpen alleen viel ik halverwege de koers in een greppel. Een onfortuinlijke samenloop van omstandigheden. Gelukkig kon ik mn weg vervolgen.

Share "Bouhanni wint, Maarten valt" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1468 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1480 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1481 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...