mrt 17, 2669 dagen ago

Bizarre Milaan-Sanremo

Bizarre Milaan-Sanremo

Gerald Ciolek heeft de 104de editie van Milaan-Sanremo gewonnen. De Duitser van MTN-Qhubeka troefde in de ingekorte Primavera topfavoriet Peter Sagan af. Fabian Cancellara eindigde als derde.

De 104de aflevering van Milaan-Sanremo zal de boeken ingaan als de eerste editie die wegens extreem weer (sneeuw) noodgedwongen moest worden ingekort. Van de oorspronkelijk af te leggen driehonderd kilometer bleven er na een herstart nog 250 over.

Maarten finishte als 63. Zijn reactie na deze bizarre wedstrijd:

Vandaag een enorme uitdaging gehad aan het uitrijden van de koers vandaag. Eerst de rit naar de sneeuw, ik heb het zelden zo koud meegemaakt. Het was net of iemand met een mes in mijn handen aan het prikken was kwa gevoel. Toen weer iets wat ik nog nooit heb meegemaakt in een wedstrijd… met de bus verder naar beneden en herstarten. Dus een tweede etappe in de regen. Gelukkig stonden we bij de start onder een afdak, zo konden we iig droog starten. Ik hervond snel mijn goede benen en reed een degelijke wedstrijd. Uitgereden in de tweede groep.

Share "Bizarre Milaan-Sanremo" via

Geen reacties

Reageren

Meer Nieuws
jul 1, 1467 dagen ago

Maarten Tjallingii Coaching

Maarten Tjallingii CoachingMaarten’s coaching site is www.miicoaching.com.

jun 20, 1479 dagen ago

Het zit erop!

Het zit erop!Het zit erop. In de laatste etappe van de Ster ZLM Toer reed Maarten zijn allerlaatste wedstrijd kilometers. Maarten deed dat op de manier waarmee hij bekend is: hard werkend in dienst van de ploeg. Het ging in Boxtel om de ...

jun 19, 1480 dagen ago

Weer succes Lotto jumbo

Weer succes Lotto jumboSep Vanmarcke heeft de vierde etappe in de Ster ZLM Toer gewonnen. De Belg van Lotto-Jumbo was in de lastige rit naar La Gileppe over 186 kilometer in de sprint te snel voor Wout Van Aert. Het is zijn eerste ...